سبد خرید
روغن های طبیعی

خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو

اخرین بروزرسانی : آگوست 30, 2020

اگر به دنبال یک روش مطمئن برای رفع سفیدی مو و یا رویش مجدد موهای خود هستید بدون شک با دانستن خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو دیگر به سراغ استفاده از داروهای شیمیایی و راهکارهای مشابه نخواهید رفت؛ زیرا روغن سیاه دانه به عنوان یک ماده تقویت کننده بسیار موثر در درمان سفیدی مو و همچنین جلوگیری از ریزش مو شناخته شده است که می تواند علاوه بر رفع سفیدی موی سر برای رفع سفیدی ابرو و سفیدی ریش و سبیل نیز به کار گرفته شود. اما ببینیم چگونه با روغن سیاه دانه با معضل سفیدی مو و پیری زودرس مبارزه کنیم؟

خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو

سفیدی زودرس موی سر و یا دیگر موهای صورت مانند موی ابرو و یا سفیدی سبیل و ریش در سنین پایین از جمله مشکلاتی است که متاسفانه برخی افراد این اتفاق ناراحت کننده را در جوانی تجربه می کنند و همیشه به دنبال راهکاری هستند تا این علائم پیری زودرس را از خود دور کنند. این روزها اگر چه متخصصان تغذیه در اولین پیشنهادات خود روش صحیحی از تغذیه سالم را برای این دسته از افراد تجویز می کنند اما غالبا با توصیه خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو تعداد زیادی از این جوانان توانسته اند سیاهی و درخشندگی موهای خود را به دست آورند؛ زیرا این ماده کاملا طبیعی سرشار از مواد مغذی معدنی و تعداد زیادی از ویتامین های ضروری تقویت مو است که می تواند تغذیه ای سالم را به طور مستقیم برای ریشه مو فراهم آورد.

 رفع سفیدی مو با خواص روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه برگرفته از نوعی گونه گیاهی است که به شکل دانه های سیاه رنگ در طبیعت یافت می شوند. این روغن گیاهی که به همین نام یعنی روغن سیاه دانه شهرت گرفته است سرشار از مس،منیزیم، سلنیوم، سوزامین، فسفر، منگنز و مواد مغذی دیگری نظیر کلسیم، آهن، فیبر رژیمی، آنتی اکسیدان های مفید و مواد موثری همچون سزامول و سزامولین می باشد که قرار گرفتن تمام این مواد مغذی در روغن سیاه دانه سبب شده است تا خواص روغن سیاه دانه جهت رفع سفیدی مو بر کسی پوشیده نباشد و به راحتی در کمترین زمان شفافیت و سیاهی هر تار مویی را به او بازگرداند و تا مدت ها از وجود موی سفید در هر قسمتی از سر و صورت در امان بماند.

 خواص روغن سیاه دانه و جوان سازی مو

غالبا در طب سنتی از برخی روغن های گیاهی خصوصا روغن سیاه  دانه با نام اکسیر جوانی و قوی ترین ماده جهت رفع پیری زودرس یاد شده است؛ زیرا این روغن شگفت انگیز با داشتن ملانوسیت می تواند به راحتی واکنش تولید ملانین که اصولا رنگدانه های لازم برای سیاهی مو هستند را تولید کند و با تحریک نمودن پوست سر علاوه بر رفع موهای سفید شده همچنان از سفید شدن مجدد موها نیز جلوگیری نماید. پس با استفاده از خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو و آنتی اکسیدان های موجود در ترکیبات این روغن صد در صد طبیعی هر فردی می تواند رادیکال های آزاد بر روی سطح تارهای مو را خنثی کند و همچنان ملانین وجود داشته در رنگدانه های تار مو را تقویت نماید تا همیشه با داشتن موهای مشکی و شفاف چهره جوانی را در حضور دوستان خود داشته باشد.

طریقه استفاده از روغن سیاه دانه

این روزها با توجه به خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو و اهمیت داشتن چهره ای جوان در جامعه بنابراین بیشتر شرکت های تولیدی آرایشی و بهداشتی سعی می کنند تا در محصولات خود فواید روغن سیاه دانه را جای دهند، به همین دلیل با فرآوری این روغن ارگانیک و صد در صد گیاهی شما در هنگام خرید روغن سیاه دانه با نمونه هایی از این روغن گیاهی در رنگ های زرد، قرمز، قهوه ای و مشکی رو به رو خواهید شد که غالبا خاصیت تمام این روغن ها در رنگ های متنوع یکسان می باشد و نحوه استفاده از تمام روغن های سیاه دانه به این صورت است که روغن را به اندازه نیاز خود بر روی ریشه مو، سطح پوست سر و همچنین تارهای مو بمالید و به خوبی ماساژ دهید و در نهایت اجازه دهید تا ترکیبات روغن به مدت ۲۴ ساعت بر ناحیه سر و یا هر قسمت دیگر از بدن باقی بماند تا به خوبی مورد جذب قرار بگیرد و در پایان با آب ولرم مو و پوست را به آرامی شستشو دهید تا در کوتاهترین زمان به نتیجه دلخواه خود برسید.

چگونه روغن سیاه دانه را مصرف کنیم؟

اگر چه ساده ترین روش برای رسیدن به نتیجه مطلوب از خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو استفاده این روغن به طور خالص بر روی سطح مو می باشد، اما قطعا یک شیوه موثر جهت استفاده بهتری از روغن سیاه دانه ترکیب کردن آن با روغن زیتون می باشد که  در اجرای چنین دستوری فرد می تواند روغن سیاه دانه را تنها به مدت یک ساعت استفاده نماید و پس از گذشت این زمان سطح تارهای مو و پوست را با آب گرم شستشو دهد و تدریجا منتظر سیاه شدن موهای سر و توقف سفیدی مو باشد؛ زیرا بدون شک ترکیب شدن روغن زیتون با روغن سیاه دانه می تواند ماده موثرتری را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

سیاهی مو با روغن سیاه دانه

خواص روغن سیاه دانه در رابطه با رفع سفیدی مو و جلوگیری از ریزش مو آنچنان زیاد است که مطمئنا استفاده از این روغن گیاهی در هر دوره ای از زندگی می تواند فواید اثربخشی را بر روی تارهای مو از خود نشان دهد؛ زیرا در بیشتر مواقع زمانی سفیدی مو اتفاق می افتد که پیاز مو مواد مغذی خود را از دست داده و نمی تواند به خوبی رطوبت رسانی و تقویت تارهای مو را انجام دهد پس به مرور زمان موها سفید شده و دچار ریزش و شکستگی خواهند شد، پس بدون شک به کار گرفتن روغن سیاه دانه نمی تواند در جوان سازی مو و مراقبت های ویژه بی تاثیر باشد.

 عوارض روغن سیاه دانه

استفاده ی زیاد از هر ماده ای حتی ماده های طبیعی بر روی بافت مو می تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد و عموما به همراه رفع سفیدی مو مشکلاتی را برای پوست و موی فرد به وجود می آورد،  به همین دلیل جهت بهره گیری کامل از خواص روغن سیاه دانه لازم است تا قبل از مصرف روغن سیاه دانه حتما آن را در قسمتی از پوست بدن تست کنید تا از حساسیت ها و آلرژی های پوستی در امان بمانید و بتوانید بدون ایجاد هیچ عارضه ای در قسمت پوست و مو در کوتاهترین زمان به نتیجه مطلوب خود و رفع پیری زودرس برسید.

تقویت مو با روغن سیاه دانه

این روزها به دلیل استرس های زیادی که در محیط اطراف هر فردی وجود دارد ما شاهد سفیدی موی سر افراد زیادی خصوصا جوانان و آقایان هستیم که مطمئنا بهترین راهکار برای رفع سفیدی مو مهیا ساختن آرامش خاطر و رفع سطح استرس می باشد. اما جالب است بدانید که با در نظر گرفتن خواص روغن سیاه دانه برای سفیدی مو می توانید با قرار گرفتن در محیط های تنش زا همچنان موهای سیاه و درخشانی را داشته باشید و مانع از پیری زودرس و یا رفع این مسئله در اوج جوانی باشید و مهمتر اینکه ضمن رفع سفیدی مو می توانید تارهای از دست رفته را دوباره بازگردانده و رویش مجددی از موهای خود را تجربه کنید؛ زیرا به واسطه استفاده از خواص روغن سیاه دانه شما با ماساژ دادن پوست سر می توانید گردش خون و اکسیژن رسانی به پیاز مو را بالا برده و شاهد یک اتفاق خوب در رویش مجدد موهای خود باشید.

منتظر نظرات ارزشمند شما در مورد پیرامون این مقاله هستیم و مطمئن باشید در کمترین زمان ممکن به آن پاسخ داده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط در تلگرام